Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja niiden värähtelyyn. Äänimalja hoitaa lempeästi sekä mieltä että kehoa. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet, jonne sormet eivät yllä.


Äänimaljahoito voidaan tehdä yksilöille tai ryhmille. Yksilöhoidossa maljoja soitetaan kehon päällä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa ja värähtely etenee kehon nesteessä. Keho ja mieli rentoutuvat tehokkaasti. Hoidossa voidaan käyttää äänimaljojen lisäksi myös muita luonnollisia soittimia kuten gongia, kosheja, sadekeppejä tai rumpuja.


Ryhmille tehtävä äänimaljahoito on nimeltään sointukylpy. Sointukylvyssä kehon päälle ei aseta maljoja. Sointukylvyissä käytetään äänimaljojen lisäksi myös muita luonnollisia soittimia kuten gongia, kosheja, sadekeppiä ja rumpuja.


Äänimaljahoidot voidaan tehdä missä tahansa rauhallisessa ympäristössä, joko hoitohuoneella tai vaikka metsässä.


Äänimaljahoidot sopivat kaikille, ainoastaan aktiivisten syöpähoitojen aikana äänimaljahoitoa ei suositella. Äänimaljahoito aktivoi kehon toimintaa, joten flunssaisena ei hoitoa suositella. Jos mietit, voitko tulla äänimaljahoitoihin, ota yhteyttä tästä linkistä minuun niin jutellaan yhdessä.